βρεφικά παιχνίδια - μωρό

Η βρεφική ηλικία είναι ίσως μια από τις πιο σημαντικές φάσεις για την ζωή του παιδιού σας, καθώς διαμορφώνονται πολλά σημαντικά χαρακτηριστικά αλλά και αναπτύσσονται νέες δεξιότητες. Είναι πολύ σημαντικό για ένα μικρό βρέφος να έρχεται σε επαφή με πολλά και διαφορετικά θετικά ερεθίσματα που θα το βοηθήσουν να αναρωτηθεί, να ψάξει και να εξερευνήσει το περιβάλλον γύρω του. 

Φυσικά υπάρχουν τρόποι με τους οποίους μπορείτε και εσείς οι ίδιοι θα ωθήσετε το μωρό σας, να ανακαλύψει περισσότερο το περιβάλλον γύρω του. Ο πιο απλός τρόπος για να το καταφέρετε αυτό, είναι αγοράσετε μερικά βρεφικά παιχνίδια με τα οποία θα μπορεί να περάσει τον χρόνο του με τον πιο ευχάριστο και παιχνιδιάρικο τρόπο.

Βρείτε παρακάτω υπέροχα βρεφικά παιχνίδια από το Mr Wolf Toys, τα οποία θα γίνουν τα αγαπημένα για τα μωρά σας.

Βρεφικά παιχνίδια ανακάλυψης

Για αρχή, μπορείτε να αναζητήσετε μερικά παιχνίδια μέσα από την μεγάλη ποικιλία των παιχνιδιών ανακάλυψης. Υπάρχουν αξιοθαύμαστα και διασκεδαστικά διαδραστικά παιχνίδια με τα οποία ένα βρέφος, παίζοντας μαζί τους θα αποκτήσει νέες δεξιότητες αλλά και έντονο ενθουσιασμό. Παιχνίδια όπως είναι οι πολύχρωμες κουδουνίστρες, είναι κατάλληλα τόσο για αγόρια όσο και για κορίτσια από την πρώτη στιγμή της γέννησής τους. Με αυτά τα παιχνίδια τα βρέφη θα οξύνουν τις δεξιότητές  τους, όπως την όραση και την αφή. Παράλληλα, θα χαίρονται με το άκουσμα των πρωτόγνωρων ήχων που παράγουν αυτά τα παιχνίδια. βρεφικά παιχνίδια - χαράΓυμναστήρια για μωρά

Το δεύτερο και εξίσου σημαντικό παιχνίδι που είναι κατάλληλο για όλα τα βρέφη και συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στην ανάπτυξή τους, είναι τα μωρουδιακά γυμναστήρια. Είναι ίσως τα σημαντικότερα και τα πιο χρήσιμα παιχνίδια για το μωρό σας, από τις πρώτες μέρες της γέννησής τους. Μπορείτε να ανακαλύψετε βρεφικά γυμναστήρια σε ότι χρώμα, μέγεθος και σχήμα εσεις θέλετε, για να μπορεί το μωρό σας να περάσει ώρες παίζοντας και εξερευνώντας. Τα βρεφικά γυμναστήρια, συμβάλλουν στην ανάπτυξη της όρασης, της αφής και της κίνησης των βρεφών καθώς περιλαμβάνουν διάφορα πολύχρωμα αντικείμενα που θα τραβήξουν αμέσως την προσοχή του μωρού σας.

βρεφικά παιχνίδια - μωρόΠαιχνίδια για το μπάνιο

Σίγουρα, τα νεογέννητα δεν συνηθίζουν να αγαπούν το μπάνιο τόσο πολύ καθώς το νερό, είναι κάτι νέο για αυτά. Ένας τρόπος για να γίνει πιο ευχάριστη και απλή η διαδικασία, είναι να κάνετε δώρο στο μωρό σας μερικά παιχνίδια για το μπάνιο. Έτσι το βρέφος θα συνδέσει το μπάνιο με το παιχνίδι και την διασκέδαση. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να λατρέψει την όλη διαδικασία και να διευκολύνει και εσάς. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ πολλών παιχνιδιών για το μπάνιο, όπως είναι ένα καραβάκι.

βρεφικά παιχνίδια - παρέαΜουσικά παιχνίδια

Τέλος, είναι πολύ σημαντικό για το παιδί σας να έρχεται σε επαφή με νέους ήχους και μουσικές καθώς αυτό βοηθάει σημαντικά στην όξυνση της ακοής. Με αυτόν τον τρόπο, τα βρέφη σας έρχονται από τις πρώτες κιόλας μέρες της γέννησής τους, σε επαφή με την μουσική και ανακαλύπτουν τα πρώτα μουσικά όργανα. Έτσι θα παρατηρήσετε πως το μωρό σας, μαθαίνει τον ρυθμό και αναπτύσει νέες δεξιότητες, όπως τα παλαμάκια. Μην ξεχνάτε πως η μουσική έχει αποδειχθεί πως βοηθά στην καταπολέμηση του άγχους και του εκνευρισμού και ηρεμούν το μωρό σας να κοιμηθεί γαλήνια.