Δώρα Γενεθλίων για Κορίτσια - Παιδί

Το να είσαι γονέας, είναι σίγουρα μια σημαντική ευλογία για τους περισσότερους, καθώς είναι μια στιγμή που πολλοί άνθρωποι περιμένουν όλη τους τη ζωή.

Έτσι το να επιθυμείτε το καλύτερο για τη μικρή σας πριγκίπισσα, είναι απόλυτα φυσιολογικό καθώς κάθε γονέας επιθυμεί να βλέπει το παιδί του χαμογελαστό και χαρούμενο κάθε μέρα. Μια πολύ σημαντική ημέρα, τόσο για τους γονείς όσο και για το παιδί, είναι η στιγμή των γενεθλίων. Είναι μια υπέροχη ημέρα την οποία το παιδί περιμένει κάθε χρόνο πως και πως. Η διοργάνωση ενός παιδικού πάρτι, το σβήσιμο των κεριών στη τούρτα αλλά και τα υπέροχα δώρα, είναι σημαντικοί λόγοι για να ανυπομονεί κάθε παιδί σε όλο τον κόσμο. 

Εσείς ως γονείς, είναι απόλυτα λογικό να θέλετε να χαρίσετε μια αξέχαστη στιγμή στη μικρή σας, οργανώνοντας τα πιο αξέχαστα γενέθλια. Φυσικά, το να επιλέξετε ένα όμορφο και ευφάνταστο δώρο για την αγαπημένη σας κόρη, είναι μεγάλη υπόθεση, αλλά εμείς είμαστε εδώ να σας βοηθήσουμε. Παρακάτω θα βρείτε τα 4 καλύτερα δώρα για κορίτσια από το Mr Wolf Toys, που θα εντυπωσιάσουν τη μικρή σας.

Δώρα Γενεθλίων για Κορίτσια - ΠαιδίΈνα δικό της κουκλοθέατρο

Ένα από τα καλύτερα δώρα γενεθλίων για κορίτσια που μπορείτε να προσφέρετε στη μικρή σας καλλιτέχνιδα, είναι ένα δικό της επιτραπέζιο κουκλοθέατρο από την εταιρεία BIGJIGS. Ειδικά αν το παιδί σας λατρεύει τις τέχνες και το θέατρο, λατρεύει να αναπαριστά ρόλους και να δημιουργεί δικές τις ιστορίες με τις κούκλες της, ένα κουκλοθέατρο ίσως είναι το καλύτερο δώρο για εκείνη για να μπορεί να περνάει τις ημέρες της δημιουργικά και ευχάριστα. Βάζοντας τις κούκλες στα χέρια της θα μπορέσει αυτόματα να ταξιδεύει σε άλλους τόπους μαγικούς και παραμυθένιους. 

Κούκλες και αξεσουάρ

Ένα διαχρονικό παιχνίδι για κάθε μικρή ηρωίδα, είναι μια όμορφη κούκλα αλλά και αξεσουάρ για αυτή. Στο Mr Wolf Toys, θα μπορέσετε να βρείτε υπέροχες λούτρινες και μαλακές κούκλες που θα γίνουν οι καλύτερες φίλες με τη μικρή σας και θα περνάνε ατελείωτες ώρες μαζί. Φυσικά, υπάρχουν δεκάδες ρούχα και αξεσουάρ για τις κούκλες, όπως το πανέμορφο κρεβατάκι κούκλας από την εταιρεία BIGJIGS, το οποίο θα αναβαθμίσει ακόμα περισσότερο το παιχνίδι της κόρης σας.

Δώρα Γενεθλίων για Κορίτσια- έκπληξηΦόρεμα πριγκίπισσας

Σίγουρα η μικρή σας, θα έχει ονειρευτεί εκατοντάδες φορές να μπορούσε να μεταμορφωθεί σε πριγκίπισσα. Έτσι λοιπόν, με τη στολή πριγκίπισσας από την εταιρεία Great Pretenders, θα μπορέσετε να τη φέρετε λίγο πιο κοντά στο όνειρό της. Σίγουρα θα γίνει το αγαπημένο της δώρο και θα είναι το φόρεμα που δεν θα μπορεί να αποχωριστεί. Άλλωστε η ανάπτυξη της φαντασίας που προκύπτει από τις μεταμφιέσεις είναι σημαντική και για τη μετέπειτα ζωή της μικρή σας. 

Δώρα Γενεθλίων για Κορίτσια - χαράΔημιουργικά παιχνίδια

Ένα ακόμα πολύ ωραίο δώρο γενεθλίων για τη μικρή σας, είναι ένα δημιουργικό παιχνίδια για να μπορεί να περάσει τις ώρες τις ευχάριστα και να αναδείξει όλα τα κρυμμένα ταλέντα που έχει. Στο Mr Wolf Toys, υπάρχουν δεκάδες παιχνίδια κατασκευών και δημιουργίας για κάθε ηλικία. Έτσι η μικρή σας καλλιτέχνιδα θα μπορέσει να τελειοποιήσει και να αναπτύξει κάθε δημιουργικό ταλέντο που κρύβει μέσα της.